Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (6)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (8)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Муковоз В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
1.

Якубчак О. М. 
Аналіз епізоотичної ситуації інфекційних хвороб свиней в Україні [Електронний ресурс] / О. М. Якубчак, С. В. Обштат, В. М. Муковоз, М. С. Карпуленко, О. С. Гавриленко // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2014. - № 3. - С. 82-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2014_3_16
Проаналізовано статистичні дані у порівняльно-історичному аспекті ветеринарної звітності в Україні з інфекційних хвороб свиней за період із 1999 по 2013 рр. Поширеними хворобами в Україні є колібактеріоз, сальмонельоз та лептоспіроз, які вимагають застосування превентивних заходів. Виявлено високу напруженість епізоотичного процесу інфекційних хвороб, яка характеризується загальною захворюваністю і становить понад 1 % та індексом епізоотичності, який коливається в межах 0,62 - 1,00. Проаналізовані дані свідчать про небезпечність вищезазначених хвороб і потребу в детальному вивченні особливостей їх виникнення.
Попередній перегляд:   Завантажити - 249.393 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Муковоз В. М. 
Олія рафінована дезодорована бутильована – альтернативний вихід при зберіганні [Електронний ресурс] / В. М. Муковоз, С. В. Обштат, М. С. Карпуленко // Вісник Житомирського національного агроекологічного університету. - 2014. - № 1(1). - С. 211-217. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vzhnau_2014_1(1)__35
Попередній перегляд:   Завантажити - 156.176 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Муковоз В. М. 
Особливості мікробіологічного обсіменіння за різних способів зачищення туш яловичини [Електронний ресурс] / В. М. Муковоз // Ветеринарна біотехнологія. - 2014. - Вип. 25. - С. 65-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vbtb_2014_25_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 210.395 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Муковоз В. М. 
Підбір штамів дерматофітів для нової технології виготовлення виробничого антигену [Електронний ресурс] / В. М. Муковоз, Т. Г. Нестеренко // Ветеринарна медицина. - 2009. - Вип. 92. - С. 360-365. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vetmed_2009_92_97
Попередній перегляд:   Завантажити - 88.735 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Якубчак О. М. 
Мікробіологічні показники яловичини залежно від заключної обробки туш [Електронний ресурс] / О. М. Якубчак, В. О. Загребельний, В. М. Муковоз, М. С. Карпуленко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 182-185. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__48
Попередній перегляд:   Завантажити - 789.038 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Якубчак О. М. 
Аналіз епізоотичної ситуації щодо інфекційних хвороб великої рогатої худоби в україні та їх вплив на безпечність і якість продукції [Електронний ресурс] / О. М. Якубчак, С. В. Обштат, В. М. Муковоз, М. С. Карпуленко, О. С. Гавриленко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Ветеринарна медицина, якість і безпека продукції тваринництва. - 2014. - Вип. 201(1). - С. 170-174 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_vet_2014_201(1)__42
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.655 Mb    Зміст випуску     Цитування
7.

Карпуленко М. С. 
Вплив довготривалого зберігання на деякі ветеринарно-санітарні показники консервів м’ясних [Електронний ресурс] / М. С. Карпуленко, В. М. Муковоз, С. В. Обштат, В. О. Постоєнко, О. М. Якубчак, В. І. Хомутенко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Ветеринарна медицина, якість і безпека продукції тваринництва. - 2015. - Вип. 221. - С. 213-220. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_vet_2015_221_43
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.762 Mb    Зміст випуску     Цитування
8.

Якубчак О. М. 
Мікробіологічні показники яловичини залежно від режимів і термінів заморожування [Електронний ресурс] / О. М. Якубчак, А. І. Тютюн, В. М. Муковоз, М. С. Карпуленко // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2016. - Вип. 33(2). - С. 179-183. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2016_33(2)__43
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.615 Mb    Зміст випуску     Цитування
9.

Карпуленко М. С. 
Органолептичні та мікробіологічні показники консервів м'ясних за тривалого зберігання [Електронний ресурс] / М. С. Карпуленко, В. М. Муковоз, С. В. Обштат, В. О. Постоєнко, О. М. Якубчак, В. І. Хомутенко // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2015. - Вип. 31(2). - С. 185-190. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2015_31(2)__42
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.447 Mb    Зміст випуску     Цитування
10.

Васько Л. М. 
Застосування системи BI-RADS в оцінці даних цифрової мамографії [Електронний ресурс] / Л. М. Васько, В. П. Баштан, В. П. Муковоз // Радіологічний вісник. - 2017. - № 1-2. - С. 58-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/radvis_2017_1-2_43
Попередній перегляд:   Завантажити - 79.719 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Запталов Б. Й. 
Зміни якісних показників масла вершкового при довготривалому зберіганні в промисловій морозильній камері [Електронний ресурс] / Б. Й. Запталов, В. М. Грицун, В. М. Муковоз, С. В. Обштат, М. С. Карпуленко, В. М. Кошовий // Науково-технічний бюлетень Науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету. - 2015. - Vol. 3, № 2. - С. 91-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ndbnndc_2015_3_2_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 195.943 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Запталов Б. Й. 
Ветеринарно-санітарна експертиза консервів м'ясних з яловичини, вироблених в Україні [Електронний ресурс] / Б. Й. Запталов, М. С. Карпуленко, В. М. Муковоз, О. М. Якубчак, В. І. Хомутенко, М. В. Ігнатовська // Науково-технічний бюлетень Науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК. - 2016. - Vol. 4, № 3. - С. 74-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ndbnndc_2016_4_3_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 721.427 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського